blog

Vidimatic blog

Vidimatic Showtime

Laat je inspireren door de praktijkvoorbeelden van online video cases.

Als productiebedrijf kijken we natuurlijk ook naar andere effectieve, innovatieve, mooie of zelfs grappige videoproducties. Deze keer willen we deze video’s graag met je delen.

Lees verder

Welke video’s gebruik je in de customer lifecycle?

Welke video’s gebruik je in de Customer lifecycle?

De customer lifecycle is een handig model om overzicht te houden op verschillende fasen in het aankoopproces van de klant. Omdat video een steeds belangrijkere rol speelt in de communicatie van organisaties, is het interessant om eens te bekijken welke video’s je nodig hebt in de Customer Lifecycle.

Lees verder

Animatie Berlijnplein Utrecht

Animatie Berlijnplein Utrecht

Vidimatic heeft voor de gemeente Utrecht een animatie geproduceerd waarin de ontwikkelingen van het Berlijnplein tot 2019 te zien zijn. De grote uitdaging was dat delen van de nieuwe ontwikkelingen nog geen duidelijke vorm hebben, zoals de kunstinstallaties , het makerscollectief en de nieuw te bouwen culturele instelling.

Lees verder

Tips voor social video

Tips voor social video

Nicola Mendelsohn, de VP van Facebook voorspelt dat in de komende vijf jaar sociale media vooral “video, video, video” zal zijn. Daarom is het moeilijk om video te negeren in je marketing strategie. Dus als je aan de slag wilt met social video zijn hier 6 tips.

Lees verder

Het recept voor de beste uitleganimaties

Het recept voor een succesvolle uitleganimatie

Eerder gepost op Frankwatching

Online video is populair. Vooral how to en uitlegvideo’s zijn veel te vinden op het internet. En dat is maar goed ook, aangezien aangeboden producten en services tegenwoordig steeds complexer worden. Ons brein is primair ingesteld op audiovisuele communicatie. Dit zorgt ervoor dat informatie uit een video beter blijft hangen dan wanneer het bijvoorbeeld gelezen wordt.

Lees verder