Vidimatic Showtime

Laat je inspireren door de praktijkvoorbeelden van online video cases.

Als productiebedrijf kijken we natuurlijk ook naar andere effectieve, innovatieve, mooie of zelfs grappige videoproducties. Deze keer willen we deze video’s graag met je delen.

Case 1# Virtual reality

Het is Fiat gelukt om Virtual Reality op een effectieve manier in te zetten waardoor je de kracht van de Fiat 500X meteen ziet. De video’s zijn aan elkaar zijn gestitched waardoor je het terrein zie veranderen terwijl je rond swiped. Wat mij betreft had het weer nog kunnen veranderen met een heftige sneeuwstorm.

Case 2# Paypal animatie

Paypal laat hier op een verrassende manier zien hoe makkelijk Paypal is De dame vertelt het verhaal en de animatie maakt de video niet alleen spannend maar voegt ook echt wat toe aan de boodschap: Simpele en snelle manier voor online betalen.

Case 3# Origami video

Iedereen kent Paypal natuurlijk, maar niet iedereen weet dat Paypal ook een bank licentie heeft. Daarom stellen ze zich opnieuw voor in Duitsland met deze stijlvolle “vouw” animatie. In deze video is het vouw-effect met computeranimatie gedaan maar er zijn ook animaties die echt handmatig gevouwen worden.

PayPal "Stellt sich vor" from Sehsucht GmbH on Vimeo.

Ben je geïnspireerd? Laat het ons weten en we helpen je graag verder.

Trackback from your site.